Nieuws over mijn Hobby Van Gitte

20. sep, 2020

Het was weer een mooie en geweldige dag.

Echt genoten van het mooie weer om foto's te maken van de mooie oehoe en kerkuilen en de Koningsbuizerd en woestijnbuizerd buizerd en niet te vergeten Pietertje 2.0 Torenvalkje

16. sep, 2020

Foto Workshop gedaan samen met Paulien.
Het was een leuke groep op corona proef avond.
In Eindhoven aan de PSV Stadium en Mediamarkt en station en Rabobank in eindhoven bij de kegels

16. aug, 2020

Samen met mijn Guusje nar de bever weest kijken de bever wel gezien, maar geen foto van gemaakt het was nog vroeg met mooie mist en zon die door kwam. Meteen er gebruik van gemaakt. Samen naar het Weerter bos. voor mooie plaatjes te schieten en dat is gelukt

16. aug, 2020

Om 6 uur vanmorgen naar Vrouwenhof gereden voor de bever. De bever gezien maar geen foto van kunnen maken.

 

 

 

 
15. aug, 2020

Vandaag even bij mijn Collega's  Geweest. Bij de opening van Het park de Weijer. op de Biest.Een heel mooie lokatie geworden.

 

 

Gort droog en de bloemenrijke rand gemaaid. Het is niet allemaal vanzelf gegaan de realisatie van Wijkpark de Weijer in Weert. Zaterdagmiddag verrichtte Wethouder Tessa Geelen de openingshandelingen.

Wijkpark de Weijer

Het park is een initiatief vanuit de wijk de Biest en gerealiseerd door de Werkgroep de Weijer. In het kader van burgerparticipatie is met de gemeente Weert, na het afvoeren van het tijdelijk woonzorgcentrum, een prachtig park ontstaan met met vele bomen en planten. Men vindt er ook een boomgaard, een bijenstand, een smulhaag en een Limburgse vlechthaag.

 

Bij 80 bomen zijn door Stichting Groen Weert informatiebordjes geplaatst. In de boomgaard stonden kramen met informatie over bomen, hout, natuur, bijen, de wijkraad, de geschiedenis van het park en de locale energiecoöperatie. Het park is gelegen tussen de Graafschap Hornelaan en de Scheepsbouwkade en Vijverhof en zeer zeker een bezoek waard. Ook na vandaag.